Výživa v medicíně a dietetika

Nakladatelství: Grada

Podtitul: Překlad 11. vydání

Autor: Heinrich Kasper

Ochrana: sociální DRM

Rok vydání: 2015

Počet stran: 592

Jazyk: cs

Formát: PDF2

Ukázka: pdf2

Cena s DPH: 1 097 

Cena bez DPH: 1 097 

Objednané zboží bude nahráno v elektronické podobě na uživatelský účet Moje eKnihovna.
Platba kreditem je rychlá a bezpečná. Dobít kredit.

Komplexně pojatá didaktická publikace, která na domácím knižním trhu zcela chybí. Je určena jak lékařům – dietologům, gastroenterologům a internistům –, tak dietologům nelékařům a studentům zejména těchto oborů.

Kniha je celobarevná, bohatě dokumentovaná schématy, tabulkami a grafy.

Již 11. vydání svědčí o kvalitách publikace a její uvedení na domácí trh lze očekávat s mimořádně pozitivním ohlasem…

Publikace nás v úvodu obecné části seznámí s fyziologií příjmu potravy a s patofyziologickými procesy, které nastávají při různých onemocněních a které tento proces ovlivňují.

V dalších kapitolách jsou probírány tyto poruchy u onemocnění jednotlivých systémů nebo nozologických jednotek (např. onemocnění zažívacího traktu; jaterní a žlučníkové poruchy; poruchy metabolické a látkové výměny; onemocnění ledvin; hypertenze; onemocnění srdce, pohybového aparátu, štítné žlázy, plic; neurologické poruchy a onemocnění; onemocnění kůže, očí; stomatologie; ORL oblasti; gynekologické poruchy a těhotenství; nádorová onemocnění.

Další kapitoly jsou věnovány např. perioperační péči, transplantacím, vegetariánům apod.

Můžeme Vám poradit?

Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře

Produkt nemá žádné komentáře.

Ze stejné kategorie