Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Po letech sexu, drog, zlotřilého chování a vysoké kulinářské školy se šéfkuchař a spisovatel Anthony Bourdain rozhodl vylít si srdce. Od své první ústřice k opovrhovanému umývači nádobí v rybí putyce v Provincetown přes kuchyni v Rainbow Room na vrcholu Rockefeller Center a prodejců drog v East Village až do Tokia, Paříže a zpátky do New Yorku… Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné.
Můžeme Vám poradit?
Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.
Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.
Komentáře
Produkt nemá žádné komentáře.