Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Nakladatelství: Internet Info

Autor: kolektiv autorů Vitalia.cz

Ochrana: sociální DRM

Rok vydání: 2016

Jazyk: cs

Formát: EPUB | MOBI | PDF2 | EPUB | MOBI | PDF2

Ukázka: epubmobipdf2epubmobipdf2

Cena s DPH: 49 

Cena bez DPH: 40 

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.

Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

Můžeme Vám poradit?

Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Ze stejné kategorie