Zelenina ve výživě člověka

Nakladatelství: Grada

Autor: Karel Kopec

Ochrana: sociální DRM

Rok vydání: 2010

Počet stran: 168

Jazyk: cs

Formát: PDF2

Cena s DPH: 186 

Cena bez DPH: 186 

Objednané zboží bude nahráno v elektronické podobě na uživatelský účet Moje eKnihovna.
Platba kreditem je rychlá a bezpečná. Dobít kredit.

Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.

Můžeme Vám poradit?

Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře

Produkt nemá žádné komentáře.

Ze stejné kategorie