Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník

Nakladatelství: Tz-One

Autor: Libor Krejčiřík , Libor Krejčiřík

Ochrana: sociální DRM

Rok vydání: 2013

Počet stran: 298

Jazyk: cs

Formát: PDF2

Cena s DPH: 190 

Cena bez DPH: 190 

Objednané zboží bude nahráno v elektronické podobě na uživatelský účet Moje eKnihovna.
Platba kreditem je rychlá a bezpečná. Dobít kredit.

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství, kuchařství atd.

Součástí slovníku je slovníku je 23 příloh.

Můžeme Vám poradit?

Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře

Produkt nemá žádné komentáře.

Ze stejné kategorie