S knihou měsíce února potěšíte hlavně žaludek

26.2.2019

Ačkoliv už se únor blíží ke konci, rozhodně knihu měsíce února využijete i na další měsíce. Kniha je vhodná zejména jako jarní čtení, protože každý z nás si rád dobře uvaří a pochutná vždycky. Kniha měsíce února nese název „Když hvězdy vaří“ a tak se v knize dozvíte oblíbené recepty třeba Jiřiny Bohdalové. Ta totiž vaření přímo miluje a do své úplně nové knihy vybrala svých nejoblíbenějších více než 80 receptů.

 

Díky této úžasné hvězdě se můžete těšit na ty nejlepší polévky, hlavní jídla, ale také moučníky a jídla z masa i zeleniny. Jídla jsou odzkoušená odborníky, ale také milovníky jídla, kteří se pravidelně objevují na scéně divadelní i televizní. Kniha vám poslouží jako skvělá inspirace třeba na nedělní oběd nebo jako inspirace pro potěšení nečekané návštěvy.

 

Každý recept je doplněný o fotografii a nechybí ani moderní vybavení knihy ve formě QR kódu. Takže se kniha hodí pro všechny kuchaře na různých úrovních. Díky QR kódu si totiž mohou kuchaři amatéři stáhnout video prezentaci a vše sledovat živě na internetu České televize.

 

Kniha potěší i milovníky všeho sladkého, ale také vyznavače zdravého životního stylu. Kniha je skutečně pestrá, a hlavně vám ukáže, jak se u nás stravují české osobnosti. Ukážou se vám recepty více než čtyřiceti pěti slavných umělců. Kniha nabízí kromě receptů i celkem zajímavé informace, ze kterých se dozvíte, zdali umělci rádi vaří a jako pochutiny jsou pro ně ty nejlepší!

 

Těšit se můžete například na kuře s pohankou Terezy Brodské, vepřový špíz Evy Pilarové nebo třeba humus s česnekem od Aleše Hámy. Jak vidíte, výběr je skutečně velice bohatý. Těšte se ale také na lososa Jitky Asterové či sladký dezert Ilony Csákové. Kniha vás rozhodně nezklame, a především dokáže potěšit váš žaludek. Nechejte se hýčkat a objev chutě dosud nepoznané.

S knihou měsíce února potěšíte hlavně žaludek