1356

Nakladatelství: BB Art

Autor: Bernard Cornwell

Ochrana: sociální DRM

Rok vydání: 2013

Počet stran: 376

Jazyk: cs

Formát: EPUB | MOBI | PDF | PDF2

Cena s DPH: 129 

Cena bez DPH: 129 

Pomáhej vám Bůh a bojujte jako ďábel

Veterán od Kresčaku Thomas z Hooktonu vede šik námezdných lučištníků a mužů ve zbroji, který plení kraj východně od Gaskoňska.
Princ Waleský Edward, později známý jako Černý princ, shromažďuje vojsko, aby znovu vytáhl do boje proti Francouzům. Ještě předtím, než se k němu připojí, však musí Thomas splnit naléhavý úkol.
Odvážný hrdina se snaží získat prastarý meč s mýtickou mocí, o níž se spekuluje, že je ukrytá někde v blízkosti Poitier – Pomáhej vám Bůh a bojujte jako ďábli… v románu 1356.

Bernard Cornwell se narodil v Londýně, vyrůstal v Essexu a nyní žije většinou ve Spojených státech amerických. Vystudoval Londýnskou univerzitu a poté sedm let pracoval v televizi BBC, většinou jako režisér programu Nationwide, načež se stal vedoucím severoirské redakce BBC pro aktuální události. Poté byl v televizi Thames šéfredaktorem programu Thames at Six. Upoutal čtenáře svými thrillery ze současnosti a proslavil se historickými romány, většinou již přeloženými do češtiny, které zachycují významné okamžiky anglických a amerických dějin od záhadami obestřené stavby kamenného kruhu ve Stonehenge (Svatyně) přes legendární příběhy osobitě pojatého artušovského cyklu (Kronika válečníkova) a počátky stoleté války (Hledání svatého grálu) až po cyklus z napoleonských válek, rámující osudy Richarda Sharpa a nově ságu z raně středověké Anglie, v níž autor líčí dobu po vítězství krále Alfreda, později zvaného Veliký.

Můžeme Vám poradit?

Pokud jste nenašli všechny informace v popisu produktu, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme s výběrem.

Komentovat produkty smějí pouze registrovaní uživatelé.

Komentáře

Produkt nemá žádné komentáře.

Ze stejné kategorie